Antivirusprogram

Beskyttelse - AntivirusSkift valg

Et antivirusprogram har det primære formål at finde og fjerne potentiel skadelig kode på din computer. Tidligere var det primært Microsoft produkter, som var udsat for virus, men med Apples popularitet, er MacOS også blevet et populært mål. Du skal derfor sørge for at have et antivirusprogram installeret, uanset om du har en Microsoft computer eller en Apple computer.

Et antivirusprogram vil altid være lidt bagud i forhold til de nyeste vira, da en virus først skal opdages, inden man kan udvikle en kur. Det betyder helt praktisk, at i en virus første levetid, vil der altid være en risiko for, at din computer kan blive inficeret. Du skal derfor også altid sikre, at programmet som standard er sat til at opdatere automatisk.