Opdatering af programmer

Det er vigtigt at holde din computer opdateret. Det sikrer, at ondsindede programmer som fx spywaremalware, virus med mere ikke slipper gennem din forsvarsprogrammer som firewallantivirusprogram eller antispywareprogram. Men det sikrer også, at du får optimal ydelse ud af dine programmer.

Det er leverandøren af produktet, som kommer med opdateringer, der retter fejl, forbedrer programmerne og det vigtigste i denne sammenhæng, lukker sårbarheder. Opdateringer er gratis og sker fra leverandørens hjemmeside.

Automatisk opdatering

I dag sker de fleste opdateringer automatisk, og er det ikke sat som standard, anbefaler vi, at du selv går ind og sætter det til automatisk opdatering.

Øvrige opdateringer

Der er dog også programmer, der ikke understøtter automatisk opdatering. I de tilfælde bør du jævnligt kigge på leverandørens hjemmeside, om der er udgivet opdateringer. De fleste leverandører vil oplyse om dette på deres hjemmeside.

Hvis der er opdateringer, bør du downloade og installere dem hurtigst muligt.