Lyt til YouSee Musik i bilen

Sådan kommer du i gang med CarPlay

Har du en iPhone og en bil med indbygget CarPlay? Så kan du lytte til YouSee Musik i bilen ved at forbinde din iPhone med CarPlay.

Sådan gør du

1. Log ind i YouSee Musik på din iPhone.

Har du glemt dit login, kan du få hjælp her.

2. Forbind din iPhone med CarPlay i bilen – enten trådløst eller med kabel.

Har du brug for hjælp til at forbinde din iPhone med CarPlay? Så kan du finde hjælp på Apples egne supportsider.

1. Find YouSee Musik på CarPlay-skærmen og åbn appen.

Af sikkerhedsmæssige årsager er der flere funktioner fra YouSee Musik, der ikke findes i CarPlay versionen. Fx kan du ikke søge musik frem.

Forbind din Iphone med din CarPlay
  1. Find den musik du senest har lyttet til i Sidst afspillet.

Find den musik du senest har lyttet til i Sidst afspillet
  1. Lyt til alt din yndlingsmusik i Min Musik.

Lyt til alt din yndlingsmusik i Min Musik
  1. Find More Music og dansk live radio under Stationer.

Find More Music og dansk live radio under Stationer
  1. Find forskellige genrer og personlige anbefalinger under Udforsk.

Find forskellige genrer og personlige anbefalinger under Udforsk

Sådan kommer du i gang med Android Auto

Er der indbygget Android Auto i din bil, kan du lytte til YouSee Musik ved at forbinde din Android-mobil med Android Auto.

Sådan gør du

1. Log ind i YouSee Musik på din Android-telefon.

Har du glemt dit login, kan du få hjælp her.

2. Forbind din telefon med Android Auto i bilen – enten trådløst eller med kabel.

Har du brug for hjælp til at forbinde telefon med Android Auto, kan du finde hjælp her.

1. Find YouSee Musik på Android Auto-skærmen og åbn appen.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er der flere funktioner fra YouSee Musik, der ikke findes i Android Auto. Fx kan du ikke søge musik frem.

Find YouSee Musik på skærmen i din bil
  1. Find den musik du senest har lyttet til i Sidst afspillet.

Find den musik du sidst lyttede til
  1. Lyt til alt din yndlingsmusik i Min Musik.

Find dine favoritter under Min Musik
  1. Find More Music og dansk live radio under Stationer.

Find radiokanaler under Stationer
  1. Find forskellige genrer og personlige anbefalinger under Udforsk.

Find genre og anbefalinger under Udforsk