YouSee Musik på Apple Watch

Du kan bruge YouSee Musik-appen på Dit Apple Watch uden at være tilkoblet en mobil.

På uret kan du afspille indhold fra Min Musik og Sidst Afspillet, og du kan downloade musik direkte på uret, så du kan lytte uden at være online.

Vil du søge efter musik eller redigere og tilføje playlister, skal du gøre det i mobilappen eller på web - og bagefter kan du selvfølgelig lytte til playlisten på dit ur.

Dit Apple Watch skal være opdateret til watchOS 9 eller nyere.

Sådan gør du

1. Åbn App Store på forsiden og søg på YouSee Musik.
    Klik herefter på den blå sky for at downloade YouSee Musik-appen.

YouSee musik via Apple Watch blå download 1
  1. Tryk igen på den blå sky for at sætte download i gang.

YouSee musik via Apple Watch 2 1
  1. Gå tilbage til forsiden på dit ur og åbn YouSee Musik-appen.

YouSee musik via Apple Watch 3 1
  1. Tryk på Log ind.

trin 4 log ind 1 (1)
  1. Scan QR-koden med kameraet på din mobil, eller klik på Vis link for at få vist et link, som du kan skrive ind i din computers internetbrowser.

YouSee musik via Apple Watch 5
  1. Log ind på din mobil eller computer ved at indtaste brugernavn og adgangskode.

Har du glemt dit login, kan du få hjælp her.

YouSee musik via Apple Watch 6
  1. Når du er logget ind via din mobil eller din computer, er YouSee Musik-appen klar til brug på dit Apple Watch. Her får du nem adgang til Min Musik og Sidst afspillet.

YouSee musik via Apple Watch 7 rundt