Hvordan tilslutter jeg tv-boksen trådløst?

Humax YS5000 DSL/Fiber - TrådløstSkift valg

Bemærk, at din router skal understøtte trådløst 5GHz-netværk for at kunne forbinde din tv-boks trådløst. Du kan se i manualen til din router, om det understøtter 5GHz-netværk.

Udstyr

Når du modtager en ny tv-boks, modtager du også et HDMI-kabel og en strømforsyning, som du skal bruge, når du installerer den nye tv-boks

YS5000_front_on_large

Det er vigtigt, at du bruger de kabler, som følger med tv-boksen.
Kabler kan godt blive for gamle, så for at du kan få den bedste billedkvalitet leveret til dit tv, så skal du bruge de nye kabler, når du installerer din tv-boks.

Tilslut din tv-boks

Sådan gør du

1. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.

2. Sæt så strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

3. Tænd nu tv-boksen på stikkontakten.

Når boksen og dit tv er tændt, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI via knappen Source eller AV.

YS5000_wifi_01_large

YouSee yder ikke support på 3. parts udstyr.

Vi fraråder at du bruger 3. parts udstyr, fordi vi ikke kan garantere stabil netværkstrafik til YouSee's tv-bokse.

Forbind boksen til dit netværk

Du skal blot følge vejledningen på skærmen

1. Først vælger du Tilslut trådløst og trykker OK på fjernbetjeningen.

YS5000_wifi_01
  1. Så finder tv-boksen de netværk som er tilgængelige.

YS5000_wifi_02
  1. Markér det trådløse netværk du vil forbinde til og tryk på OK fjernbetjeningen.

YS5000_wifi_03
  1. Har du beskyttet dit trådløse netværk med en adgangskode, skal du indtaste den her og trykke Næste.

2. Nu bliver du forbundet til dit trådløse wi-fi-netværk og tv-boksen begynder at hente den seneste opdatering.

YS5000_wifi_04

Opdatér tv-boksen

1. Når boksen har fået forbindelse til internettet, ser du dette billede på din tv-skærm.

YS5000_update_01
  1. Nu vil tv-boksen automatisk søge efter en opdatering.

YS5000_update_02
  1. Når tv-boksen har fundet en opdatering, så går den automatisk i gang med at opdatere. Det tager op til 30 minutter.

YS5000_update_03
  1. Så er tv-boksen klar til at starte. Tryk på OK på fjernbetjeningen, så indlæser tv-boksen dine kanaler.

YS5000_update_05
  1. Nu er du klar til at gå på opdagelse på YouSee Tv-boksen.

YS5000_update_07

Problemer med at forbinde til et trådløst netværk?

At bruge en tv-boks på et trådløst netværk, kan have sine udfordringer. En tv-boks kræver generelt et mere stabilt signal end mange andre enheder, som man kan forbinde til et netværk.

• Tv-boksen kan ikke forbinde til et trådløst netværk med en båndbredde på 160 MHz. Har du indstillet din router til at køre med en båndbredde på 160 MHz, så skal du ændre den til 80 MHz eller til at køre Auto.

• Tv-boksen kan kun forbindes til et 5 GHz trådløst netværk. De fleste nyere routere udsender trådløse netværk i både 2.4 GHz og 5 GHz. Så har du en meget gammel router, som kun kører 2,4 GHz, så er det på tide, at du får den opgraderet.

Har du ændret i fabriksindstillingerne på din router, så kan det være en god idé at nulstille og gendanne din routers fabriksindstillinger.

Vi anbefaler dog altid, at du forbinder tv-boksen med et netværkskabel til din router. Det giver den bedste og mest stabile forbindelse.