Sådan parrer du din fjernbetjening til tv-boksen via Bluetooth

Vi tester Bluetooth på YS5000 Tv-boksen
Når din fjernbetjening er parret via Bluetooth, behøver tv-boksen ikke at stå synligt fremme, for at fjernbetjeningen virker.

Guiden er til dig, der er udvalgt til at teste det for os

1. Åbn menuen (Huset) og gå til Indstillinger.

2. Vælg Fjernbetjening.

3. Vælg Tilslut fjernbetjeningen.

4. Hold menu-knappen og 0 nede på samme tid i 5 sekunder.

5. Nu er fjernbetjeningen parret via Bluetooth – og du kan gemme tv-boksen væk.

Når du har ophævet tilslutningen via Bluetooth, skal tv-boksen være synlig og inden for fjernbetjeningens rækkevidde.

1. Åbn menuen (Huset) og gå til Indstillinger

2. Vælg Fjernbetjening

3. Vælg Ophæv parring

4. Hold først lydløs og dernæst 9-knappen nede på fjernbetjeningen, indtil power-knappen blinker.

1. Prøv at nulstille din fjernbetjening.

2. Det gør du ved først at holde lydløs og dernæst 9-knappen nede, indtil power-knappen blinker.

Ys5000 fjernbetjening