Se dine forbrugsspecifikationer

Du kan finde detaljer om dit forbrug på Mit YouSee

For at få adgang til dine forbrugsspecifikationer, skal du logge ind med NemID den første gang. Herefter vil dine forbrugsspecifikationer være tilgængelige, uden du skal logge ind med NemID. Herunder kan du se, hvordan man gør.

Har du ikke NemID eller MitID, kan du bestille en særlig adgangskode med posten.

1. I menuen til venstre vælger du det abonnement, du gerne vil se forbrugsspecifikationen for.

1. Gå til "Forbrug i Danmark" og klik på pilen til højre.

1. Du skal validerer dig med NemID eller MitID for at få adgang til dine forbrugsspecifikationer.

Har du ikke NemID eller MitID kan du bestille en særlig adgangskode med posten.

Indtast brugernavn og password til NemID
  1. Når du er logget ind med NemID, MitID eller med særlig adgangskode, kan du trykke på den grønne knap "Vis forbrug".

1. Skal du se dit forbrug for mere end ét nummer, kan du blot vælge ét af dine andre numre i menuen til venstre.

Vær opmærksom på, at hvis du logger ud og ind på Mit YouSee, skal du igen validerer dig med NemID, MitID eller med særlig adgangskode.