Sådan opretter du et smartwatch-abonnement til dit Apple Watch

Med et smartwatch-abonnement kan du lade din iPhone blive hjemme. For abonnementet giver dig mulighed for at ringe, modtage opkald, læse og sende beskeder og bruge din mobils andre funktioner på dit Apple Watch.

Med et smartwatch-abonnement kobler du Apple Watch til din iPhone, så du kan bruge dit mobilabonnement på dit ur.

I Danmark kan du hverken bruge et Apple Watch købt i USA eller Familiedeling – du kan kun koble ét ur pr. iPhone.

Hvordan jeg opretter mit smartwatch-abonnement

1. Sørg for, at både iPhone og Apple Watch er opdateret med den nyeste iOS-software.
    Åbn derefter appen Watch på din iPhone.

1. Tryk på Mobilnetværk.

Smartwatch mobilnetværk
  1. Tryk på Indstil mobildata.

Smartwatch indstil mobildata
  1. Log ind med dit YouSee Login i det pop-up vindue, der kommer frem på din telefon.

Få hjælp, hvis du har glemt dit YouSee Login.

1. Tryk på Næste.

1. Sæt flueben i de to obligatoriske punkter.

2. Tryk på Bestil.

1. Tryk på Tilbage.

1. Din mobil aktiverer nu dit SmartWatch-abonnement.
    Når cirklen stopper med at dreje rundt, er abonnementet aktiveret.

Spørgsmål og svar

Nej, dit Apple Watch har et indbygget eSIM. Det betyder, at du ikke selv skal indsætte et ekstra simkort.

Du kan få et smartwatch-abonnement til Apple Watch 3 eller nyere med indbygget eSIM (cellular) med den nyeste version af WatchOS. Dette er markeret på uret ved, at der er en rød ring eller cirkel på den lille drejeskive på uret.

Nej, uret deler det mobilabonnement, du allerede har. Så uret og mobilen deles om dit mobilnummer.

Nej, du kan ikke ringe imellem de to enheder, fordi mobilnummeret er det samme for uret og mobilen.

Du kan stadig ringe og bruge data via uret, men ikke modtage almindelige sms'er. Du kan stadig bruge iMessage.

Når du flytter dit indhold fra en iPhone til en anden, vil du automatisk i opsætningsflowet blive spurgt, om du ønsker at flytte dit Apple Watch over på din nye iPhone.

Du kan læse mere her i Apples egen vejledning.

Du kan tilknytte ét Apple Watch per iPhone.

Du kan bruge den mængde tale og data, der er i dit mobilabonnement. For uret og mobilen deler dit mobilabonnement.

Du kan ikke tyverispærre smartwatch-abonnementet alene, men du kan frakoble forbindelsen mellem dit ur og din mobil og på den måde sikre, at dit abonnement ikke bliver misbrugt. Det gør du på din iPhone i appen Watch.

Smartwatch-abonnementet kan du opsige på Mit YouSee eller ved at ringe til os.
Kontakt YouSee

Er din mobil blevet stjålet, skal du opsige dit smartwatch-abonnement. Når du får en ny iPhone, kan du købe et nyt abonnement.