Tilføj sange fra live radio i YouSee Musik-appen

I YouSee Musik kan du lytte til live radio fra stort set alle danske stationer – og når du hører en god sang, kan du tilføje den til Min Musik eller til en af dine playlister.

Sådan gør du

1. Tryk på Stationer, og vælg den radiostation, du vil lytte til.

Du finder radiostationerne ved at klikke på Stationer i bunden af appen.
  1. Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen

Start en radiostation. Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen
  1. Tryk på kø-ikonet for at se listen over sange, der bliver spillet på radiostationen.

Tryk på kø-ikonet for at se listen over sange, der bliver spillet på radiostationen
  1. Tryk på de tre prikker til højre for sangen.

Tryk på de tre prikker til højre for sangen
  1. Vælg Tilføj til Min Musik eller Tilføj til playliste.

Du kan også gå direkte til kunstneren eller albummet.

Vælg Tilføj til Min Musik eller Tilføj til playliste