Problemer med afspilning i YouSee Musik på web

Oplever du, at din afspilning hakker, går i stå eller slet ikke kan starte, når du bruger YouSee Musik på web? Så er der her et par trin, du kan følge, som ofte løser problemet.

Nulstil din browsers cache for musik.yousee.dk

1. Åbn https://musik.yousee.dk i Google Chrome, og klik på ikonet til venstre for adressefeltet.

1 punkt 1
  1. Vælg Websiteindstillinger, og klik på Slet data.

1 punkt 2
  1. Klik på Slet – nu har du nulstillet din browsers cache.

1 punkt 3

Deaktiver dine browserudvidelser

1. Åbn Google Chrome i din browser, og klik på de tre prikker øverst til højre. Hold musen over Udvidelser,og vælg Administrer udvidelser.

2 punkt 1
  1. Oversigten viser dine browserudvidelser. Du deaktiverer en browserudvidelse ved at klikke på slideren i nederste højre hjørne.

2 punkt 2

Virker det stadig ikke?

Så klik på Giv os feedback, ogsend os en beskrivelse af udfordringen. Husk at sætte flueben i boksen - så vender vores supportteam tilbage til dig på mail.