Hvordan optager jeg på Humax tv-boksen?

Her kan du se, hvordan du med få klik kan optage et eller flere tv-programmer og gemme dem på tv-boksen.

Se også, hvordan du kan se dine optagelser på app og pc.

Når du vil optage en eller flere udsendelser i samme programserie, skal du bruge den røde optage-knap på fjernbetjeningen til din tv-boks.

image

Planlæg dine optagelser

1. Du kan planlægge dine optagelser ved at klikke to gange på Tv guide-knappen på din fjernbetjening.

2. Klik hen til den udsendelse, du vil optage, og tryk én gang på optage-knappen.

3. Nu kommer der en rød prik på det pågældende program.

image
  1. Vil du optage en hel programserie, trykker du to gange på optage-knappen.

2. Nu kan du se to røde prikker på siden. Det betyder, at alle kommende tv-programmer i serien vil blive optaget.

image-2

Find dine optagelser

1. Du finder dine optagelser ved at trykke på Min side på fjernbetjeningen.

2. På Min side ligger alle de udsendelser, du har optaget, under menupunktet Optagelser.

image-3
  1. Når du har klikket på "Alle Optagelser", så kan du får du et større overblik over dine optagelser. Nu har du nemlig mulighed for at sortere dem alfabetisk, efter dato eller efter genre.

image-4
  1. Du kan også vælge om du vil se billeder eller du ønsker at få vist dine optagelser i listeform. Det kan du nemt skifte imellem ved at bruge menupunktet i højre hjørne.

image
  1. Har du brug for at slette nogle af dine optagelser igen, skal du bare gå ind på den pågældende optagelse og markere papirkurven, og trykke OK på din fjernbetjening.

image

Har du en af disse 2 tv-bokse, så kan du også finde alle dine optagelser på YouSee Play-appen og på play.yousee.dk. Når du optager på appen, kan du også se optagelserne på tv-boksen.

tv-boks_nPVR

Har du et Bland Selv eller et YouSee Play-abonnement og fravælger en tv-kanal. Så skal du være opmærksom på, at optagelser fra denne kanal ikke længere er tilgængelig.