Hvor finder jeg YouSee Premierefilmen på min enhed?

Du får hver måned adgang til en ny premierefilm, hvis du har et YouSee Play-abonnement, har en tv-boks eller har valgt YouSee Premiere som fordel. Hele måneden kan du se filmen, når du vil, og hvor du vil – på dit tv, din mobil, tablet og computer.

Sådan gør du

1. Tryk Menu på din fjernbetjening.

2. Brug piletasterne for at komme til Kanaler i menuen.

3. Vælg Lejefilm SF Anytime.

4. Find månedens YouSee Premiere, og tryk OK på fjernbetjeningen.

Humax_Choice

Filmen er altid markeret med YouSee Premiere over billedet.

1. Gå ind på play.yousee.dk

Har du problemer med at logge ind, kan du finde hjælp her.

image
  1. Vælg Kanaler i menuen i toppen af skærmen.

Premiere_web_02
  1. Vælg Lejefilm SF Anytime.

Premiere_web_03
  1. Find månedens YouSee Premiere, og tryk på afspil-ikonet.

Filmen er altid markeret med YouSee Premiere over billedet.

Premiere_web_04
  1. Log ind i YouSee Play-appen.

Premiere_app_01
  1. Åbn menuen i venstre side ved at trykke på de tre streger i toppen.

Vælg herefter Kanaler i menuen.

Premiere_app_02
  1. Vælg Lejefilm SF Anytime.

Premiere_app_03
  1. Find månedens YouSee Premiere, og tryk Afspil.

Filmen er altid markeret med YouSee Premiere over billedet.

Premiere_app_04