Hvad ligger der under film og serier på min tv-boks?

Adgang til vores film og serier

Har du adgang til vores film og serier i dit abonnement, kan du her se, hvordan du hurtigt kommer i gang med timers spændende og sjov underholdning på tv-boksen.

1. Først åbner du menuen med din fjernbetjening.

2. Herefter vælger du enten Film eller Serier.

Billede 1

Film på min tv-boks

Under Film finder du alle de film, som du har frit adgang til at se. Du kan se filmene så mange gang du har lyst til. Vi udskifter filmene løbende, så det er ikke et fast katalog af film.

Billede 2

Hvis du bevæger dig ned på siden, finder du en række katagorier. Her kan du udforske de områder der interesserer dig mest.

Humax_YS5000_film_03

Når du har valgt en film, har du tre valgmuligheder:

1. Trykker du på Afspil-knappen, går filmen selvfølgelig i gang.

2. Trykker du OK på Se trailer, kan du se en trailer af filmen.

3. Trykker du OK på Favorit-knappen betyder det, at du favoritmarkerer filmen, og så kan du finde den under Min side.

Billede 4

Serie på min tv-boks

Går du ind under Serier, kan du se alle de serer du har frit adgang til.

Kan du ikke finde en serie eller film, kan du prøve at søge efter den. Ser her, hvordan du søger på tv-boksen.

Billede 3

Når du har valgt en Serie, har du to valgmuligheder:

1. Tryk OK på Afspil-knappen for at starte afsnittet.

2. Tryk OK på Favorit-knappen, for at gemme afsnittet som favorit på Min side.

Billede 5

Er der flere afsnit i den samme serie tilgængelig, så finder du dem alle sammen lidt længere nede på siden. Er der flere sæsoner af en serie, så er det også her du finder dem.

Billede 6