Hvilke indstillinger er der på Humax TV-boksen?

Her kan du få hjælp til indstillingerne på din tv-boks. Så kan du administrere og personliggøre boksen.

Humax Indstillinger

1. Netværk
    Under Netværk kan du ændre din netværksforbindelse. Du kan forbinde tv-boksen trådløst eller med et netværkskabel til din router.

Læs mere om opsætning med netværkskabel

Læs mere om trådløs opsætning

Billede 1
  1. Kanalsortering
    Du kan sortere din tv-kanaler, så de ligger præcis i den rækkefølge du ønsker. Rækkefølgen gælder både på tv-boksen, pc, app og Smart TV.

Billede 2
  1. Tips & Tricks
    Her kan du finde lidt ekstra hjælp til de vigtigste funktioner på selve tv-boksen. Du finder dog mest hjælp her på YouSee's hjælpeunivers.

Billede 3
  1. Skærm - Opløsning
    Du kan ændre skærmformat og opløsning under Skærm, så du får den bedste oplevelse på dit tv.

Til nyere fladskærms-tv anbefaler vi 1080p i opløsning. Har du et tv der understøtter Ultra HD, så kan du vælge 2160p (4k/UHD).

Billede 4
  1. Skærm - HDMI-CEC
    Hvis du slår HDMI-CEC til, vil både tv-boksen og dit TV tænde, når du trykker på tænd-knappen på din fjernbetjening.

HUSK - Du skal også have slået HDMI-CEC til på dit TV, for at denne funktion virker.

Humax_YS5000_Indstillinger_18
  1. Skift abonnement
    Har du et YouSee Play-abonnement, så har du mulighed for at skifte størrelse på dit abonnement direkte på tv-boksen. Du skal være opmærksom på, at hvis du skifter abonnement, så har det konsekvenser for din pris og antal af point du har til rådighed.

Billede 5
  1. System information
    System information giver dig et hurtigt overblik over tv-boksens tekniske tilstand og specifikationer.

Her kan du også gendanne tv-boksens fabriksindstillinger og slette alle optagelser i skyen på én gang.

Billede 6
  1. Vælg kanaler og streamingtjenester
    Har du et Bland Selv eller YouSee Play-abonnement, så kan du her få adgang til at skifte ud i dine tv-kanaler og streamingtjenester.

Billede 7
  1. Lyd og lydspor
    I punktet Lyd kan du ændre lydindstillinger, hvis du for eksempel skal bruge surround-sound til dit surround-anlæg.

Vær opmærksom på, at det så vil være dit surround-anlæg, der kontrollerer lydstyrken i stedet for tv-boksens fjernbetjeningen.

Billede 8
  1. Undertekster
    Under Undertekster kan du vælge standardindstillingen for de undertekster du ønsker på dine tv-programmer.

Billede 9
  1. Strømforbrug
    Under Strømforbrug vælger du, hvilken sparetilstand tv-boksen skal bruge. Der er to tilstande, og du kan vælge, hvor mange timer, der skal gå, før sparetilstanden slår til.

Højt

Tv-boksen går i let dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser. Vi anbefaler at du benytter denne tilstand, for at få den bedst mulige oplevelse.

Lavt

Tv-boksen går i dyb dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser og hente opdateringer automatisk. Denne tilstand kan begrænse tv-boksens funktionalitet og vil betyde en længere opstartstid efter dvale.

Billede 10
  1. Genstart tv-boksen
    Denne knap genstarter simpelthen tv-boksen. Det kan til tider være nødvendigt at genstarte tv-boksen. Fx hvis du oplever at tv-boksen er blevet langsom.

Billede 11