YouSee Tv - Minipakke

YouSee Tv's Minipakke er den mindste samling af tv og streaming vi tilbyder.

• Pakken indeholder:
    DR1, DR2, DR Ramasjang, Folketinget, TV 2, TV 2 Region + Naboregion, Regional-tv, Infokanalen, SVT1, SVT2, TV4, NRK1, ZDF, NDR, ARD & RTL.

• Den giver adgang til til vores arkiv, DRTV, YouSee Premiere og udvalgte film fra Nordisk Film via YouSee Play-appen.

Sammenlignet med YouSee's andre tv-pakker, er der en række begrænsninger, der gør sig gældende med Minipakken.

Tv-kanalerne kan kun ses, hvis du bruger:

DR's synstolkningskanaler følger ikke med i Minipakken. Du skal i stedet slå synstolkning til på de enkelte kanaler.

Sådan slår du synstolkning til på din Humax tv-boks

1. Find den kanal eller udsendelse fra DR, som du vil se og start afspilningen.

2. Når afspilningen er i gang, skal du trykke på OK-knappen.

3. Vælg nu de tre prikker til højre.

4. Vælg Synstolkning under Lydspor og tryk OK på fjernbetjeningen.