Til dig, som ønsker at oprette login uden NemID

Denne side er til dig, som har Tv, Bredbånd, Fastnet, Mail, privat Mobil eller privat Mobilt Bredbånd hos YouSee.

Hvis du ikke bruger NemID, er det stadig muligt at oprette et YouSee Login. Du skal bare følge disse trin, så er du i gang.

1. Klik her for at oprette et nyt login.

1. Nu er det tid til at indtaste dit kontonummer samt dit EM/EF/YC/FO/YL-nummer. Begge numre finder du på din ordrebekræftelse. Husk, at numrene skal stå uden mellemrum, når du indtaster dem.

Klik så på Næste.

Læs mere om at finde dit EM/EF/YC/FO/YL-nummer her.

image
  1. Du skal nu indtaste dine oplysninger og herefter vælge brugernavn og adgangskode. Det er de oplysninger, du fremover skal bruge, når du logger ind.

Din adgangskode:

• Skal være mellem 10 og 32 tegn

• Må ikke være den samme som dit brugernavn

• Koden må ikke indeholde specialtegn samt bogstaverne Æ, Ø eller Å

Når du har udfyldt dine oplysninger, skal du trykke på Opret dit login.

Herefter er du klar til at bruge dit nye YouSee Login.

Læs mere om Mit YouSee.