Skift navn og adgangskoden på din wifi-forbindelse på KAON 3420

Før du går i gang

Her kan du se, hvordan du skifter wi-fi oplysningerne på dit internet derhjemme.

Dit KAON 3420 modem er bygget med en funktion, der sikrer at dit udstyr i hjemmet altid skifter til det bedste netværk - 2.4 GHz og 5 GHz.

Så når du ændre dit wi-fi navn og kode, skal du ændre dette på begge netværk.

Skift wi-fi navn og kode

For at ændre wi-fi oplysningerne skal du logge ind på dit modems opsætningsmenu.

1. Åbn din browser

2.  Skriv lokal IP-adressen 192.168.1.1 i adressefeltet og tryk på Enter.

image
  1. Her vil du blive bedt om at indtaste Username og Password.

Usernavn er Admin og adgangskode står i bunden af dit modem under Password.

2. Klik derefter på Connection.

image
  1. Klik på WiFi for at komme videre til opsætningen.

3-Kaon-wifi
  1. Klik på WiFi modem ud for 2.4 GHz netværket.

4-kaon-wifi
  1. Under Netværksnavn (SSID) skriver du et selvvalgt netværksnavn.

2. I feltet Sikkerhedsnøgle skriver du en selvvalgt kode.

3. Klik på Gem.

5-Kaon-wifi
  1. Klik på WiFi modem ud for 5 GHz netværket.

6-kaon-wifi
  1. Under Netværksnavn (SSID) skriver du det samme netværksnavn som under 2.4 GHz netværket.

2. I feltet Sikkerhedsnøgle skriver du den samme kode som under 2.4 GHz netværket.

3. Klik på Gem.

7-Kaon-wifi

Hjalp det ikke?

Så bliver du nødt til at kontakte os.

Kontakt YouSee