Sådan flytter du dit internet over til YouSee

1. Ring til os på 70 70 40 40 og fortæl, at du gerne vil flytte dit internet til os.

2. Du får en mail med en fuldmagt, som du skal udfylde og returnere.

3. Vi flytter dit internet fra din nuværende udbyder til os.

Det tager cirka 14 dage at flytte dit internet til YouSee.
Ring til os allerede i dag – så klarer vi resten.

Her kan du læse, hvordan telebranchen samarbejder for at gøre det nemt at skifte udbyder.

Ofte stillede spørgsmål

Du udfylder fuldmagten digitalt og underskriver med MitID.

Ring til os på 70 70 40 40 – så klarer vi resten.

Ring til os på 70 70 40 40 – så klarer vi resten.

Du kan have en opsigelses- eller bindingsperiode hos din nuværende udbyder.
Hvis du vælger en leveringsdato i din opsigelses- eller bindingsperiode, kan du få en regning for den resterende opsigelses- eller bindingsperiode.

Hvis de forudsætter, at du har internet samme sted, så bliver de opsagt sammen med dit internet. Det står også i bekræftelsen, du får fra din udbyder.