Rediger din YouSee mailkonto på iOS-enheder

iOSSkift valg

Her kan du se, hvordan du redigerer din YouSee-mail, når den allerede er sat op på din iPhone eller iPad.

OBS! Skifter du fra en POP-opsætning til en IMAP-opsætning, skal du være opmærksom på, at du muligvis skal lave en backup af de mails, du har liggende i dit mailprogram - hvis ikke du har gemt en kopi på webmailen.

1. Gå til indstillinger på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på Mail.

image
  1. Tryk på din Youmail.

Klik_p___Youmail
  1. Scroll ned til Server til indgående post.

• Værtsnavn
      POP
      : pop3.yousee.dk eller pop3.mail.dk.

IMAP: imap.yousee.dk eller imap.mail.dk.

• Adgangskode
      Den adgangskode, du valgte, da du oprettede din YouSee-mail. Du ændrer din kode under mailindstillinger på Mit YouSee. Læs her, hvordan du skifter din kode.

image
  1. Scroll ned og tryk på SMTP.

image
  1. Tryk på Til under Primær server.

image
  1. Scoll til Server til udgående post.

• Værtsnavn
      asmtp.yousee.dk eller asmtp.mail.dk

• Adgangskode
      Din adgangskode, som du valgte, da du oprettede din YouSee-mail.

• Brug SSL
      Skal være slået til.

• Serverport

image

Nu er din mail opsat korrekt og er klar til brug.