Log på din KAON 3420 router

KAON 3420Skift valg
  1. Skriv 192.168.1.1 i adressefeltet i dit internetprogram og tryk på Enter

2. Skriv brugernavn (admin) og adgangskode og tryk på Login

logInd_416px

Adgangskoden til din Wifi Router finder du på klistermærket bag på boksen udfor admin password.

Klistermaerket

Bemærk, at har du ændret brugernavn eller adgangskode på din YouSee Wifi Router passer oplysningerne på mærkatet ikke.

Du kan nulstille brugernavn og adgangskode ved at nulstille din YouSee Wifi Router.