Hvordan sorterer jeg mine tv-kanaler på tv-boksen?

Humax tv-boksSkift valg

Du kan selv lægge dine kanaler i den rækkefølge, du ønsker.

Sådan sorterer du dine kanaler

1. Du trykker Menu på din fjernbetjening.

2. Gå til Indstillinger, og vælg kanalsortering.

humax_kanalsortering_01
  1. Her kan du se alle de kanaler, du har til rådighed.

kanalsortering_01

Du kan flytte kanalerne på to måder

Når du skal flytte dine kanaler, har du mulighed for at bruge enten piletasterne eller nummertasterne på din fjernbetjening. Herunder kan du se hvordan du bærer dig ad.

Skift med piletasterne

1. Først skal du vælge den kanal, du ønsker at flytte.

kanalsortering_02
  1. Tryk på OK på din fjernbetjening.

Herefter flytter du kanalen til den placering, du ønsker, og trykker på OK på fjernbetjeningen.

kanalsortering_03
  1. Nu ligger kanalen på den nye placering.

Når du er færdig med at flytte rundt på dine kanaler, skal du trykke på tilbage-knappen på din fjernbetjening.

Herefter indlæser tv-boksen kanalerne i den nye rækkefølge. Dette kan tage et par minutter.

kanalsortering_04

Skift med nummertasterne

Du kan også stille dig på den kanal, du ønsker at flytte, indtaste den placering med nummertasterne, du ønsker kanalen skal have og afslutte med OK-knappen. Så flytter kanalen sig til den ønskede placering.

Når du er færdig med at flytte rundt på dine kanaler, skal du trykke på tilbage-knappen på din fjernbetjening.

Herefter indlæser tv-boksen kanalerne i den nye rækkefølge. Dette kan tage et par minutter.

Bemærk: Kanalsorteringen slår igennem på tværs af både din tv-boks, YouSee Play-appen og på pc. Så når du flytter en kanal på tv-boksen, så flytter den også placering på appen og på pc.