Kom i gang med Viaplay

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med Viaplay, hvis du er ny bruger af Viaplay.

Kom i gang med Viaplay

1. Åbn Tilføj kanaler & streamingtjenester under Indstillinger på tv-boksen, appen eller pc.

2. Vælg så Viaplay.

Herefter modtager du en mail fra YouSee, hvor du blot skal trykke på et link og følge vejledningen på skærmen. Så er du hurtigt i gang.

Viaplay som del af din tv-pakke (Ikke YouSee Play eller Bland Selv)

Har du fået Viaplay som del af din tv-pakke, så skal du blot finde den mail med aktiveringsinformation, som YouSee har sendt til dig.

Oprettelse og aktivering af Viaplay-konto via mail fra YouSee

Denne del af vejledningen er kun aktuel, hvis du har Viaplay som en del af din tv-pakke og ikke igennem YouSee Play eller Bland Selv.

YouSee sender dig en mail til den adresse, som du har registreret hos YouSee. I aktiveringsmailen finder du både en aktiveringskode og en sikkerhedskode.

Sådan gør du:

1. Åben din browser og gå til signup.viaplay.dk

Viaplay billede 1
  1. Vælg YouSee som din tv-leverandør.

Viaplay Billede 2
  1. Indtast aktiveringskoden og sikkerhedskoden fra e-mailen vi har sendt.

Viaplay Billede 3
  1. Indtast din e-mailadresse og klik på Fortsæt.
    Følg herefter vejledningen på skærmen.

Viaplay Billede 4
  1. Når du er oprettet hos Viaplay med den tilsendte aktiveringskode og sikkerhedskode, så kan du logge ind på viaplay.dk, i Viaplay-appen til iOS og Android, Apple TV eller på PlayStation 4.

Så har du adgang til Viaplay. Du kan også se et udvalg af film og serier fra Viaplay direkte på din YouSee Tv-boks og YouSee Play-appen.

Viaplay Billede 5

Ikke modtaget en mail fra YouSee?

Du skal huske at tjekke den mailadresse, som du er registreret med hos YouSee. Det er den mailadresse, som vi sender aktiveringskoden og sikkerhedskoden til.

Husk at tjekke din mappe med spam/junk. Det kan være at mailen er havnet der. Kan du heller ikke finde mailen der, så kan det være nødvendigt at ringe til YouSee og få kontrolleret at vi benytter den korrekte mailadresse.

Har du en Fuldpakke gennem en antenneforening og har du ikke modtaget din aktiveringsmail til Viaplay, så kan det skyldes, at dit YouSee Login ikke er godkendt med MitID. Du kan finde guiden til hvordan du gør det her. Herefter vil du modtage en e-mail fra YouSee med login-oplysninger til Viaplay.