9 trin til at installere din(e) ekstra WiFi Booster

Tilføj WiFi Booster(s) til dit aktive WiFi Booster-netværkSkift valg

Sådan kan du fordele WiFi boosterne i dit hjem

MicrosoftTeams-image (15)

Det skal du bruge af udstyr

Der medfølger udstyr i kassen, men der er også visse ting du selv skal have klar når du ønsker at opsætte en ekstra WiFi Boostere.

Det du finde i kassen

• 1 WiFi Boostere

• 1 strømforsyning

Det du selv skal have

• Mobil eller tablet

• Et aktivt WiFi Booster netværk

needed-content-single

Opsætning af ekstra WiFi Booster

1. Tag plastikken af WiFi Boosteren.

Din nye Booster vil blive navngivet som Booster 2.

MicrosoftTeams-image (16)
  1. Sæt Booster 2 til strøm og tænd på powerknappen.

Booster 2 skal til en start placeres 1 til 3 meter væk fra routeren.

Frame 3
  1. Vent op til 5 minutter til at Wi-fi lamperne lyser grønt på Booster 2.

MicrosoftTeams-image (17)
  1. Hold synkroniser-knappen nede i 1 sekund på Booster 1. Efterfølgende gør det samme på Booster 2.

MicrosoftTeams-image (18)
  1. Vent op til 5 minutter til at Wi-fi lamperne lyser grønt på Booster 1 og 2.

Frame 4
  1. Sluk og placér Booster 2 det sted, du ønsker. Det skal maks. 8 meter væk fra Booster 1.

Du kan roligt tage Booster 2 ud af strømstikket, mens du finder den rigtige placering i hjemmet. Her sætter du igen strøm til og venter, indtil Wi-fi lamperne lyser grønt.

Frame 5
  1. Hent appen YouSee WiFi Booster på din mobil. Appen findes på Google Play eller App Store.

Din mobil eller tablet skal være tilsluttet til WiFi Boosterens trådløse netværk.

Download til iOS

MicrosoftTeams-image (8)
  1. Åben appen.

Hvis du bliver bedt om adgangskode, så finder du den på undersiden af Booster 1.

MicrosoftTeams-image (9)
  1. Navngiv Booster 2.

MicrosoftTeams-image (10)

Tillykke, du har nu gennemført installationen!