Installer bredbåndstelefon via multistik

MultistikSkift valg

Jeg vil sætte én telefon til

1. Sæt kablet fra din telefon i porten TEL1 bag på din router.

2. Hvis du vil tilslutte en ekstra telefon, kan du sætte den i porten TEL2 bag på routeren.

BBT-multistik-en-telefon

Jeg vil sætte flere telefoner til

1. Sæt Y-adapteren (det lille hvide ’stik’, der står Inst og Linje på) i dit multistik.

2. Sæt et kabel i TEL1-porten i din router – og kobl den anden ende af kablet i Inst-porten i Y-adapteren.

3. Sæt et kabel fra Linie-porten i Y-adapteren til DSL1-porten i routeren.

4. Sæt dine andre telefoner i telefonstikkene i væggen, så er de klar til brug.

BBT-multistik-flere-telefoner