YouSee hjælp

Hvordan undgår jeg udfald på min Cisco tv-boks?

Oplever du periodiske forstyrrelser i lyd og billede på dit tv, kan det skyldes problemer med signalet mellem dit tv og din tv-boks.

Signalet mellem din tv-boks og dit tv bliver krypteret, når det går igennem et HDMI-kabel. Brug derfor altid de kabler, der fulgte med din tv-boks.Der kan være flere årsager til forstyrrelserne

Vær opmærksom på, den rækkefølge du tænder dit udstyr i.

  1. Tænd først dit tv

  2. Tænd herefter tv-boksen

  3. Når du er færdig med at se tv, slukker du både for dit tv og tv-boksenBrug HDMI1-indgangen

Har du et tv med 4K eller Ultra-HD kvalitet, bruger tv'et det signal, der kaldes HDMI2-standart med HDCP 2.2. Din tv-boks leverer signalet i HDMI1 standard med HDCP 1.
Der er tale om en standard, som hedder HDMI1. Der er ikke tale om nummeret på selve HDMI-porten bag på dit tv. (Fx HDMI 1, 2 eller 3)

De fleste tv har flere HDMI-indgang, og de fleste understøtter HDMI1. Er det et nyt tv, så er det som udgangspunkt alle andre HDMI-port end nummer 1 på dit tv. Du bør kigge i manualen der fulgte med til dit tv. der burde beskrives hvilken HDMI-port på dit tv, som understøtter HDMI1-standarden. 

På nogle tv står der ikke, hvilken indgang, der understøtter HDMI . Men tænd for dit tv og tryk på din source eller input knap på fjernbetjeningen til dit tv, og find frem til HDMI2-indgangen derinde.

Source eller input-knappen kan se forskellig ud fra fjernbetjening til fjernbetjening:

Remotes_source_040421 (2)


Opdatér softwaren

Det kan også være en god idé at opdatere softwaren i dit tv. Det kan afhjælpe nogle af fejlene i lyden og billedet.

OBS
Er du i tvivl om, hvordan du opdaterer dit tv, kan du finde hjælp i manualen til tv’et eller ved at gå ind på producentens hjemmeside.Se VideoFandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?