Hvordan udfører jeg en virusscan?

Vi anbefaler altid, at du kører en virusscan som det første, når du har installeret Sikkerhedspakken.

Vælg dit styresystem

1. Under fanen Status får du muligheden for at lave en virusscan.

2. Tryk på Scan, hvorefter Sikkerhedspakken vil starte en scanning, der tjekker din PC for virus.

pc_scan_416
  1. Under fanen Status har du mulighed for at lave en virusscan.

2. Tryk på Scan, hvorefter Sikkerhedspakken scanner din Mac for virus.

Mac_scan_416
  1. Under fanen Status skal du vælge Antivirus for at lave en virusscanning.

Antivirus
  1. Tryk på Scan, hvorefter Sikkerhedspakken vil starte en scanning, der tjekker din mobil eller tablet for virus.

Antivirus status

Du skal bruge den indbyggede browser i sikkerhedspakken, for at være beskyttet på internettet.

1. Åbn YouSee Sikkerhedspakke app.

2. Klik på Sikker browsing.

Den indbyggede browser i mobilen skal være slået fra. Det kan du gøre under Indstillinger på din iPhone/iPad.

iOs_browsing_kort_416

Hjalp denne side dig?