Hvordan ser jeg film og serier fra Disney+?

Når du aktiverer dit abonnement til Disney+ Premium, så har du adgang til Disney+ på alle de platforme og enheder som Disney+ understøtter.

Hvor kan jeg se indhold fra Disney+?

Når du opretter et Disney+ Premium-abonnement gennem YouSee, kan du se Disney+ på:

• YouSee Tv-boksen (Kun Humax YS5000 på DSL/Fiber)

• Disney+’s app til iOS og Android.

• Disneyplus.com.

• Apps til Samsung og LG Smart TV, Android TV og Apple TV.

Du får et separat login til Disney+. Du kan se 4 forskellige programmer på samme tid og oprette 7 profiler.

Disney+ på YouSee Tv-boksen (Humax YS5000)

Åben menuen på tv-boksen og vælg Kanaler. Her finder du Disney+-appen. Du kan også zappe dig frem til den kanalplads, hvor Disney+ ligger. Det er en af de sidste pladser i kanalrækkefølgen. Du kan også nemt finde den gennem tv-guiden.

Disney+ i KanalerDisney+ i Kanaler

Sådan logger du ind i Disney+ appen

Når du har fundet Disney+, skal du logge ind i appen.

Du skal bruge de logininformationer du har fået via mail.

1. Tryk på OK på fjernbetjeningen, for at logge ind.

disneyplus_login_01
  1. Indtast din mailadresse og tryk OK på fjernbetjeningen.

disneyplus_login_02
  1. Indtast den adgangskode du angav, da du oprettede dit login til Disney+ og vælge til sidst Fortsæt for at fortsætte.

disneyplus_login_03
  1. Tryk nu OK for at logge ind i Disney+.

disneyplus_login_04

Sådan ser du film og serie på Disney+

1. Først finder du den serie eller film, du vil se.

disneyplus_sefilm_01
  1. Tryk på OK på fjernbetjeningen, for at gå til programsiden.

disneyplus_sefilm_02
  1. Vælg Afspil og tryk på OK for at starte.

disneyplus_sefilm_03