Hvordan bruger jeg Humax tv-boksen over mit wi-fi?

Bemærk, at dit modem skal understøtte trådløst 5GHz-netværk for at kunne forbinde din tv-boks trådløst. Du kan se i manualen til dit modem, om det understøtter 5GHz-netværk.

Del 1: Tilslut din tv-boks

Sådan gør du, når du har tv via antennestikket (Coax)

1. Sæt det nye antenne-kabel i tv-boksen og tv-antenne-stikket i væggen.

2. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.

3. Sæt til sidst strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

image

Sådan gør du, når du har tv via telefonstikket (DSL eller Fiber)

1. Sæt dit nye HDMI-kabel i tv-boksen og i dit tv.

2. Sæt så strømkablet i tv-boksen og i stikkontakten.

image

Nu kan du tænde boksen på bagsiden af tv-boksen på tænd/sluk-knappen.

Når du har tændt for dit wi-fi, tv-boksen og dit tv, skal du på fjernbetjeningen til dit tv vælge HDMI via knappen Source eller AV.

Del 2: Forbind boksen til dit netværk

1. Først trykker du Menu på fjernbetjeningen til tv-boksen.

2. Så vælger du punktet Indstillinger.

image
  1. Du skal nu vælge Netværk i menuen.

image
  1. Herinde markerer du Trådløse netværk og trykker på OK.

2. Nu går boksen i gang med at søge efter trådløse 5GHz-netværk.

image
  1. Når dit trådløse netværk er fundet, markerer du det, og trykker OK på fjernbetjeningen.

image
  1. Har du beskyttet dit trådløse netværk med en adgangskode, skal du indtaste den her.

2. Du markerer de bogstaver og tegn, du har i din kode. Tryk OK på fjernbetjeningen ved hvert tegn.

image
  1. Afslut ved at markere OK, og tryk på OK på fjernbetjeningen.

2. Nu bliver du forbundet til dit trådløse wi-fi-netværk.

Du kan læse mere om YouSee tv-boksen her

image

YouSee yder ikke support på 3. parts udstyr.

Vi fraråder at du bruger 3. parts udstyr, fordi vi ikke kan garantere stabil netværkstrafik til YouSee's tv-bokse.