Har du Disney+ i forvejen eller har du tidligere haft?

Hos YouSee tilbyder vi kun Disney+ Premium-abonnementet!

Hvis du allerede har en konto hos Disney+ og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem dit YouSee Play eller Bland Selv-abonnement, så kan det sagtens lade sig gøre.

Til dig, som har oprettet en konto direkte hos Disney+

Du skal blot gøre følgende. Når du har valgt Disney+ Premium hos os, så modtager du en mail fra Disney+ med information til at aktivere en Disney+-konto. Du klikker på knappen i mailen og herefter indtaster du blot dine allerede eksisterende kontooplysninger. Så fortsætter din Disney+-konto hos YouSee.

Til dig, som har oprettet en konto hos Disney+ gennem en 3. part (Fx Apple eller Google)

For at undgå, at du betaler dobbelt for Disney+, så kan du finde hjælp her hos Disney+ til, hvordan du administrerer dit abonnement. Dette gælder, hvis du har købt et abonnement gennem fx Apple eller Google.