Genstart eller nulstil din KAON 3420 router

KAON 3420Skift valg

Du kan ofte løse problemer med internetforbindelsen ved at genstarte din KAON 3420.

I andre tilfælde er en nulstilling nødvendig. Har du fx glemt eller mistet dit netværksnavn og/eller adgangskode til dit wi-fi-netværk, kan du nulstille din router. Så går routeren tilbage til fabriksindstillingerne, så fx brugernavn og adgangskode bliver nulstillet. Herefter skal du logge på netværket med de oplysninger, som står i bunden eller bag på din KAON 3420.

Herunder kan du se, hvordan du genstarter og nulstiller din KAON 3420.

Genstart din KAON 3420

Hvornår skal jeg genstarte min KAON 3420?

Du skal genstarte din router, når du har problemer med din internetforbindelse, oplever lav hastighed eller ikke kan få forbindelse til routeren.

1. Sluk din router. Du kan enten trykke på knappen på bagsiden af modemmet eller trække strømstikket ud.

2. Vent 10-15 sekunder.

3. Tænd din router igen, enten ved at trykke på knappen eller sætte strømstikket i på ny.

4. Vent, mens din router starter op og får forbindelse. Der kan gå et par minutter, før den er klar.

image

Nulstilling / reset

Hvornår skal jeg nulstille min router?

Du skal nulstille din router, hvis du har genstartet routeren, uden at problemet blev løst. Eller hvis du har ændret på indstillinger som f.eks. netværksnøgle og adgangskode til KAON 3420, kan det være nødvendigt at nulstille den til fabriksindstillingerne.

Bemærk! Ved nulstilling forsvinder alle dine personlige indstillinger på routeren. Efter nulstilling vil netværksnavn (SSID) og krypteringsnøgle (WPA/WPA2 passphrase) blive stillet tilbage til det, der står i bunden af eller bag på din router.

1. Find nulstillings-knappen (markeret med Reset) i en fordybning på bagsiden af dit KAON 3420 modem nær Power-knappen.

2. Tryk på knappen og hold den inde i 15 sekunder med en kuglepen eller en anden spids genstand. Bemærk at din KAON 3420-router skal være tændt.

3. Din router starter nu op igen og gendanner fabriksindstillingerne der står i bunden af eller bag på din router. Dette kan tage op til 20 minutter.

image

Løste det ikke dit problem?

Du kan finde hjælp til de mest almindelige problemer nedenfor.

Gode råd til wi-fi og placering af router
Har du ingen eller dårlig internetforbindelse

Eller Kontakt YouSee