YouSee hjælp

Opret signatur på din YouSee Mail (Nyt layout)

Opret signatur på din YouSee MailSkift valg

Her kan du se, hvordan du opretter en signatur, der altid vil stå i bunden af de mails, du sender.

  1. Tryk på Tandhjulet i øverste højre hjørne.

Importer indhold til din webmail1
  1. Tryk på Indstillinger.

Eksportet indhold fra din webmail2
  1. Klik på Underskrifter.

image
  1. Udfyld oplysninger på din nye kontaktperson.

    1. Konto
      Her vælger du den mailkonto, der skal oprettes signatur på.

    2. Standard signatur
      Her indsætter du din signatur, når du starter en ny mailtråd.

    3. Svar eller send signatur
      Her indsætter du din signatur, hver gang du svarer på en mail.

image
  1. Afslut oprettelsen ved at klikke på Gem nederst til venstre.

image

Du har nu oprettet din nye signatur.



Er der spørgsmål til webmailen, som ikke er beskrevet i de forskellige guides, kan du kontakte YouSee Support på 70703589.

Hvad synes du om denne side?


Har du brug for yderligere hjælp?