Opret en kontaktgruppe i din webmail (Nyt layout)

Opret en kontaktgruppe i din webmailSkift valg

Har du en gruppe af personer, der ofte skal modtage den samme mail fra dig? Så kan du oprette en kontaktgruppe i din webmail.

1. Klik først på Kontakt-ikonet.

Opret en kontaktgruppe i din webmail1
  1. Vælg en eller flere af dine eksisterende kontaktpersoner.

Opret en kontaktgruppe i din webmail2
  1. Klik så på Tildel til lister.

Opret en kontaktgruppe i din webmail3
  1. For at lave en ny liste, skal du først navngive din liste og derefter kan du trykke på Tilføj.

Opret en kontaktgruppe i din webmail4
  1. Vælg den liste du ønsker dine eksisterende kontaktpersoner skal være en del af.

2. Til sidst trykker du på Færdig.

Opret en kontaktgruppe i din webmail5

Du kan nu finde din liste under Kontakter i venstre side.