Opret automatisk svar på din webmail (Nyt layout)

Opret automatisk svar på din webmailSkift valg

Har du i en periode ikke mulighed for at svare på dine mails? Så kan du lave et automatisk svar, der bliver sendt til dem, der sender mails til dig.

1. Tryk på Tandhjulet i øverste højre hjørne.

Importer indhold til din webmail1
  1. Tryk på Indstillinger.

Eksportet indhold fra din webmail2
  1. Klik på Ikke på kontoret i menuen til venstre.

image
  1. Du skal nu udfylde følgende:

1. Sæt flueben ved Aktivér automatisk svar i løbet af disse datoer (inklusive).

2. Vælg, hvilken periode autosvaret skal sendes i.

3. Skriv den besked, dine kontakter skal modtage fra dig.

4. Her vælger du hvem der skal modtage det automatiske svar.

image
  1. Afslut oprettelsen ved at klikke på Gem nederst til venstre.