"Banke på" på fastnettelefon

Med "Banke på"-funktionen kan et opkald "banke på", imens du er i en anden samtale. Du hører en biplyd, hvis nogen forsøger at ringe til dig - og du kan så vælge, om du vil fortsætte dit opkald eller besvare det indkommende opkald.

For at du kan bruge "Banke på"-funktionen, skal din telefon have en R-tast.

Sådan gør du

For at bruge funktionen skal du taste nogle koder på din telefon. Koderne tastes, ligesom hvis du skal ringe op til et almindeligt telefonnummer.

Bruger du en trådløs telefon, skal du først taste koden – herefter skal du trykke på ring op-knappen.

1. Løft røret.

2. Tast * # 43 # (stjerne-firkant-fire-tre-firkant).

3. Vent på stemmen i røret – den fortæller dig, om funktionen er slået til eller fra.

4. Læg røret på.

1. Tast R.

2. Vent på klartone.

3. Tast 1.

1. Tast R.

2. Vent på klartone.

3. Tast 0.

1. Tast R.

2. Vent på klartone.

3. Tast 2.