Anmeld spammails

Tip: Hent appen Mit Digitale Selvforsvar fra Forbrugerrådet Tænk & Center for Cybersikkerhed. Så får du besked, når der er falske mails og sms’er i omløb.

Fortæl os, hvis du har modtaget en mistænkelig mail med YouSee som afsender. Så har vi mulighed for at give andre besked, så de undgår at blive snydt.

Det kan være en god idé at markere mailen som spam i din indbakke. På den måde gør du dit spamfilter bedre til at beskytte dig fra uønsket post i fremtiden. Få flere tips til at undgå phishing her.